Anne Julie Arnfred

Curator of DAY 6 / Fri, April 20
Artists: Oskar Koliander (SE) and Augusta Sørensen (DK)

Curator of DAY 7 / Sat, April 21
Artists: Nuleinn (DK/SE/IS)

Anne Julie

Anne Julie Arnfred (Danmark) er kurator og beskæftiger sig med en tværdisciplinær tilgang til kunsten, Hun har arbejdet som museumsinspektør på Museet for Samtidskunst og assisterende kurator på Nikolaj Kunsthal. Hun har stået for kuratering af en række udstillinger, bl.a. Show Me The Money!, Museet for Samtidskunst (2016), `Being Human Being ́- Lilibeth Cuenca Rasmussen, Nikolaj Kunsthal (2014),  `Lyttelandskaber(e) ́, Nikolaj Kunsthal (2014), `Skammekrogen ́ – Fokus, Nikolaj Kunsthal (2014), `Den Tavse Station ́ – Mie Olise, Nikolaj Kunsthal, (2012), `Jesper Just ́ – Jesper Just, CAM, Gulbenkian, Lissabon, Portugal, (2010) mfl.


Projects for EC1 24H CPH

Pleurotus d’amours

Artist: Oskar Koliander (SE) and Augusta Sørensen (DK)
Hvordan konsumerer man en svamp i et foodlab?

Ud fra Oskar Kolianders installation Intelligo v.4, vokser lysende pink østershatte frem, fra en aluminiumssøjle, inficeret med en litteraturens klassikere.  En svamp podet med viden og følelser – bliver vi klogere og mere følsomme af at spise den?

For at undersøge dette, mødes de to kunstnere Augusta Sørensen og Oskar Koliander i et laboratorie, de sammen bygger op af hver deres feltarbejde og viden om svampen og skaber en performativ, sensorisk smagsoplevelse.

Installation og performance udfolder sig i et klinisk “institutionelt” laboratorium, hvor restaurantens kammermusik er erstattet af maskinernes summen, og stearinlyset af neonlysets skær. Spisningen foregår gennem fem sanseeksperimenter ved fem forsøgsstationer, hvor du som gæst i foodlab er med til at udføre eksperimenterne i en analysering, dissekering og tilberedning af svampene.

Pleurotus d’amours laboratorium er åbent for alle der vil komme og se på.

Vil du deltage i selve middagen skal du være hurtig , da der kun er 10 pladser. Billetter kan købes på Billetto her: https://billetto.dk/da/e/pleurotus-d-amour-billetter-273699

Kl.: 17.00-18.30

Menu:
Saft af rehydreret østerhatte
Tildelt følelsen kærlighed i tørringsprosessen
Serveret under vaccum
*
Mono confiteret østershatte
Brændt og røget i følelsen had
Serveret varm
*
Rå østershattes DNA
Bestøvet med kakao og glæde
Serveret kold
*
Dissektion af østershatte
Tildelt følelsen sorg under nedfrysning
Serveret med fremtidens protein
*
Molekyler fra østershatten
Tilsat mikrobiologisk cellekultur og frygt
Serveret i petriskåle

Intelligo-v4-3


12 Hours in Heaven

Artist: Nuleinn (DK/SE/IS)
Hvad sker der hvis vi vender virkeligheden på vrangen?

Performancen 12 Hours in Heaven, vender op og ned på dine genkendelige hverdags situationer. I performancen undersøger kunstnerduoen NULEINN teknologiens skyggesider i et sci-fi-inspireret univers, hvor deltagerne under overvågning af sociale medier sættes på en lang række opgaver og modtager point herefter.

12 Hours in Heaven er en publikums inddragende performanceinstallation, der finder sted i såvel det fysiske som det digitale rum. I performanceinstallation bliver publikum introduceret for en smeltdigel af sci-fi, computerspil, realityshows, populærkultur og det kultiske.
I en undersøgelse af virkeligheder, det temporære og nærvær bliver publikums deltagende rolle i performanceinstallationen altafgørende for det endelige resultat. Ved indtjekning får deltageren i et enkelt ritual, oprettet en profil, får et nyt navn og en uniform, fremstillet af grå H&M herreskjorter. Herefter er deltageren klar til at begynde sin tid i performancen 12 Hours in Heaven.

Big Brother holder hele tiden øje med publikum igennem overvågningskameraer, som transmitterer og foreviger publikums oplevelser i et digitalt rum. Performanceinstallationen bliver livestreamet på Facebook – her vil digitale deltagere have mulighed for at påvirke den fysiske situation i udstillingsrummet med point og opgaver til publikum. Pointene, giver og fratager publikum rettigheder i det konstruerede performancerum/udstillingsrum. I udstillingsrummet uddeles pointene ved forskellige “stationer”. Der vil f.eks. være et bibliotek bestående af udvalgte manifester, en lounge hvor deltagerne vil få mulighed for at tage pauser, et aktivitetsområde til fysisk udspredelse og en spisestue med ernæringsmuligheder. Disse kan dog kun benyttes alt efter den mængde points deltagerne har indsamlet.

NULEINN reflektere med 12 Hours in Heaven over vores virkelighed, tidslighed og sociale nærvær, med referencer til populærkulturens værker så som Margret Atwoods feministiske dystopier eller en sci-fi episode af Netflix’s Black Mirror.

Billetter til performancen kan købes på Billetto her: https://billetto.dk/da/e/12-hours-in-heaven-billetter-269816

28876551_10156194245858524_1701842842_o